ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργος Πιτσιλής, ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Λαθρεμπόριο Καυσίμων, Λαθρεμπόριο Ποτών, Λαθρεμπόριο Τσιγάρων,


















































Δημοσκόπηση: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας έως 30,5%
Ο Μαρινάκης «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη ότι έλεγε ψέματα για τον Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)
Ξεκινά η «Επιχείρηση Ελευθερία» στα Στενά του Ορμούζ - Σε τεντωμένο σχοινί η Μέση Ανατολή
Πέθανε ο Γιάννης Κολοτούρας σε ηλικία 48 ετών - Το «αντίο» της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ο Χάρης Καστανίδης παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με βαριές αιχμές κατά Ανδρουλάκη - «Οι αγώνες συνεχίζονται»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα γραφεία του, στο κτίριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), εγκαινιάζει αύριο το μεσημέρι το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.
Ο συγκεκριμένος χώρος παραχωρήθηκε δωρεάν από το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του Πρωτόκολλου Συνεργασίας, που θα υπογράψουν, επίσης αύριο, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Το σχετικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας προβλέπει μεταξύ άλλων τη διοργάνωση ημερίδων και λοιπών εκδηλώσεων με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων για κάθε θέμα σχετικό με το λαθρεμπόριο στα προϊόντα που υπόκεινται σε Ε.Φ.Κ, την ευαισθητοποίηση του κοινού, κυρίως με την επισήμανση των κινδύνων που εγκυμονεί για τη δημόσια ασφάλεια, την υγεία και την εθνική οικονομία η λαθρεμπορία των καπνικών, αλκοολούχων και πετρελαιοειδών προϊόντων και την παροχή πληροφοριών για τις συμπεριφορές που πλήττουν το νόμιμο εμπόριο.
Τα γραφεία του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου βρίσκονται στον 8ο όροφο του ΕΒΕΑ και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας.
























































