Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Εσθονία εξευτελίζει την Ε.Ε. με μπούρδες ισχυριζόμενη ότι 27-19=1 και όχι 8

Η Εσθονία εξευτελίζει την Ε.Ε. με μπούρδες ισχυριζόμενη ότι 27-19=1 και όχι 8
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ε.Ε. έχει 27 χώρες. Σύμφωνα με την Εσθονική Προεδρία 19 χώρες της ΕΕ εκπροσωπήθηκαν στο συνέδριό τους για ξέπλυμα του ναζισμού και μόνο η Ελλάδα αρνήθηκε.

Η Εσθονική Προεδρία όμως δεν μας εξήγησε πώς η αφαίρεση 27-19=1; Στην αφαίρεση της Πρώτης Δημοτικού μαθαίνουμε ότι το αποτέλεσμα είναι 8. Άρα; Οι υπόλοιπες 7 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ομολογουμένως δεν παρέστησαν, τι απέγιναν;

Η Εσθονική Προεδρία σε εμφανή αμηχανία προσπάθησε να διαψεύσει την Πέμπτη δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η συμμετοχή στο χθεσινό συνέδριο για τα εγκλήματα του ολοκληρωτισμού ήταν χαμηλή.

Παρά τις πληροφορίες για συμμετοχή 8 χωρών, οι οποίες όπως ανακοίνωσε η προεδρία είναι ψευδείς, 19 κράτη μέλη της ΕΕ εκπροσωπήθηκαν στο συνέδριο και μόνο ένα κράτος μέλος, η Ελλάδα, δήλωσε άρνηση να παραστεί, ή εξέφρασε οποιαδήποτε αντίρρηση για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων μνήμης.

Τα άλλα 7 κράτη της ΕΕ που δεν παρέστησαν; Αυτά δεν υπάρχουν στην εσθονική αριθμητική;

Επιπλέον, η Εσθονική Προεδρία που έχει εκτεθεί διεθνώς, ισχυρίστηκε ότι μια διακήρυξη που υπεγράφη από 8 κράτη μέλη αφορά μια πρωτοβουλία προ δύο ετών για την εγκαθίδρυση ενός Συμβουλίου Διερεύνησης Εγκλημάτων Κομμουνιστικών Καθεστώτων (Council for Investigation of Crimes of Communist Regimes – CICROC) που ξεκίνησε στο Ταλίν στις 23 Αυγούστου 2015 και Δεν αφορά το συνέδριο.

O στόχος του CICROC είναι “να εντοπίσει τους δράστες αυτών των εγκλημάτων και να διευκολύνει τη διεθνή συνεργασία εν προκειμένω, να αναπτύξει τη γενική συνείδηση των θηριωδιών που διαπράττουν τα κομμουνιστικά καθεστώτα και μέσω αυτών να συμβάλει στη βελτίωση των εν λόγω ερευνών και διώξεων”.

Oι Υπουργοί που μετείχαν σε πρωινή άτυπη συνάντηση των Υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ (JHA) στις 23 Αυγούστου, ενημερώθηκαν για την εξέλιξη της πρωτοβουλίας στην οποία από το 2015 μετέχουν εκπρόσωποι οκτώ χωρών.

Η Εσθονία αντί να αραδιάζει μπούρδες, να μιλήσει ξεκάθαρα: Πόσες χώρες κάλεσε, πόσες χώρες αρνήθηκαν και πόσοι υπουργοί παρέστησαν.

Εμείς ξέρουμε, επειδή η Εσθονική Προεδρία αποφεύγει τις ξεκάθαρες κουβέντες, ότι:

Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία και Ολλανδία, δεν εκπροσωπήθηκαν από τον υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά η συμμετοχή τους υποβαθμίστηκε με την αποστολή των εκεί πρεσβευτών τους.

Επίσης δεν παρέστησαν καθόλου, εκτός της Ελλάδας, οι Πορτογαλία, Κύπρος, Ρουμανία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Οι Εσθονοί αντί να έχουν έγνοια πώς να ξεπλύνουν τα εγκλήματα των παππούδων τους, που σύσσωμοι έσπευσαν να πολεμήσουν στις λεγεώνες των ναζί, να φερθούν ως ευρωπαϊκό κράτος και να πουν την αλήθεια, αντί να συμπεριφέρονται ως τριτοκοσμικό κρατίδιο.

Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Εσθονία του 1 εκ. τότε κατοίκων έστειλε 70.000 ενθουσιώδεις άνδρες να ενταχθούν στα ναζιστικά στρατεύματα, δηλαδή το σύνολο των στρατεύσιμων της.

Η εθελοντική συμμετοχή των Εσθονών στις ναζιστικές ορδές είναι ένα έγκλημα που δεν ξεπλένεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γεραπετρίτης: «Η ΕΕ και οι χώρες του Κόλπου οφείλουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις στη Μέση Ανατολή»

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Ο φιλότουρκος «τενεκές» Μπορέλ θέλει να στείλουμε αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

«Πέσιμο» στην Ούρσουλα στις Βρυξέλλες – Της φώναζαν: «Είσαι εγκληματίας, έπρεπε να βρίσκεσαι στη Χάγη»

Περίπου 4,2 εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν βρει καταφύγιο στην Ε.Ε.

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...