ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναίσχυντος ο Μητσοτάκης έχει άποψη για Τσίπρα και Ανδρέα την 3η του Σεπτέμβρη

Αναίσχυντος ο Μητσοτάκης έχει άποψη για Τσίπρα και Ανδρέα την 3η του Σεπτέμβρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναίσχυντος ο νεοφιλελεύθερος γερμανόφιλος Κυριάκος Μητσοτάκης “πετάχτηκε” σε μια ημέρα που δεν τον αφορά, μια ημέρα γιορτής για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, την 3η Σεπτέμβρη, για να γράψει τη σαχλαμάρα του στο Facebook.

Ο γνωστός ως Κούλης, της οικογένειας της αποστασίας, της οικογένειας που πολέμησε με μένος τον Ανδρέα Παπανδρέου, έκανε λόγο για «βουτιά στο χθες» σχολιάζοντας το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Ήταν ο Ανδρέας ψεύτης;».

«Ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μονίμως ψαρεύει σε θολά νερά γυρνώντας στο παρελθόν γιατί εκείνος έχει υποσκάψει το παρόν και το μέλλον της χώρας», αναφέρει o κ. Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Facebook.

«Δεν τον ακολουθούμε στη βουτιά στο χθες. Με ενδιαφέρει πως θα είναι η Ελλάδα του 2030, όχι πως ήταν η Ελλάδα του 1980. Και κάτι τελευταίο για όσους έχουν ιστορικές αναζητήσεις. Ο Μαρξ είχε μάλλον δίκιο όταν έλεγε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα…», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

Ας πει κάποιος στον ανόητο νεοφιλελεύθερο ότι όποιος δεν γνωρίζει ιστορία είναι καταδικασμένος να επαναλάβει τα λάθη της. Και αυτό δεν το είπε ο Μαρξ, αλλά όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι.

Δεν υπάρχει ένας να βάλει φρένο στη νεοφιλελεύθερη ανοησία; Ένας πραγματικός δεξιός να μαζέψει τους αμετροεπείς δεν υπάρχει;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απάντηση Αλέξη Τσίπρα σε Έντι Ράμα: «Κατανοώ τον εκνευρισμό της στιγμής και για αυτό δεν θυμώνω»

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 25,6% η ΝΔ – Δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ

Έντρομος ο κουτοπόνηρος Έντι Ράμα απολογείται σαν υποτελής στον Αλέξη Τσίπρα -και όχι στον φίλο του Μητσοτάκη- για τα επεισόδια στο Ζβέρνετς

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αποδομεί τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για επίδομα 150 ευρώ και ντίζελ

ΕΛ.Α.Σ.: Ποιοι κορυφαίοι άνθρωποι του πολιτισμού υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...