ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών, ΠΑΣΟΚ,


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη του ΠΑΣΟΚ ότι η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης εξέφρασε ο Γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Νίκο Σαλαγιάννη, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών συγκεντρώθηκαν έξω από τα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας την εφαρμογή της απόφασης του Πρωτοδικείου, που διέταξε την επαναπρόσληψή τους.
Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Οικονομικών έχει υποβάλει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του Πρωτοδικείου, καθώς και αίτηση αναίρεσης. Είχε επίσης υποβάλει αίτηση προσωρινής διαταγής για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης, η οποία όμως απορρίφθηκε.
























































