ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφαλιάρα ΕΕ και ΗΠΑ στον Έντι Ράμα: Πώς προστατεύουν τους Έλληνες της Χειμάρρας

Σφαλιάρα ΕΕ και ΗΠΑ στον Έντι Ράμα: Πώς προστατεύουν τους Έλληνες της Χειμάρρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Φρένο» βάζουν στα σχέδια του Έντι Ράμα για τις υφαρπαγές των περιουσιών των Ελλήνων μειονοτικών οι ξένοι πρέσβεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” ο Έντι Ράμα υπέστη οδυνηρή ήττα στην προσπάθειά του να προχωρήσει στα σχέδια απαλλοτριώσεων.

Κάλεσε τους Πρέσβεις Ε.Ε., ΗΠΑ και ευρωπαϊκών χωρών στην Αλβανία για να τους ενημερώσει για το θέμα, ωστόσο εκείνοι πήραν θέσεις που ευνοούν τους Έλληνες της Χειμάρρας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα στη δίωρη συνάντηση που είχε ο Έντι Ράμα με τους Πρέσβεις προσπάθησε να τους πείσει ότι το πρόβλημα είναι 50 άνθρωποι, οι οποίοι φωνάζουν χωρίς λόγο.

Ωστόσο, οι απαντήσεις που έλαβε όμως κάθε άλλο παρά τον… δικαίωσαν, καθώς οι Έλληνες της Χειμάρρας βρήκαν υποστηρικτές στα πρόσωπα των πρεσβευτών στην Αλβανία.

Η πρέσβης της Ε.Ε. Ρομάνα Βλαχούτιν του είπε χαρακτηριστικά “εάν ο νόμος δεν κατοχυρώνει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τότε αλλάξτε το νόμο”.

Ο Αμερικανός Πρέσβης Ντόναλντ Λιού είπε πως θα πρέπει πρώτα να γίνουν γνωστά τα όρια των περιουσιών, άποψη που είναι σε ευθεία γραμμή και με τις ελληνικές θέσεις.

Ανάλογη, ως προς τις θέσεις του ελληνικού στοιχείου ήταν και η θέση του Ολλανδού Πρέσβη.

Ο διπλωμάτης θύμισε στον Έντι Ράμα ότι ο συνήγορος του πολίτη στην Αλβανία έκρινε ότι στο νόμο υπάρχουν ατέλειες και νομικές παραβάσεις, οι οποίες θα πρέπει να διορθωθούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της Ιερουσαλήμ

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Οι «προτροπές» του Σι στον Τραμπ: Τερμάτισε τον πόλεμο στο Ιράν, δείξε σύνεση στην Ταϊβάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...