ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δάνεια, Δανειολήπτες, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κόκκινα Δάνεια, Λάρισα, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα εγκαίνια του Κέντρου Ενημέρωσης-Υποστήριξης Δανειοληπτών Λάρισας βρέθηκε το πρωί ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημημητρίου.
Ο κ. Παπαδημητρίου μετά το τέλος της τελετής δήλωσε πως η δημιουργία του κέντρου δανειοληπτών είναι δέσμευση της κυβέρνησης ώστε να γίνει καταγραφή των δανειοληπτών ανά την επικράτεια, ενώ σημείωσε πως και ο εξωδικαστικός μηχανισμός έχει ενθαρρυντικά στοιχεία, καθώς στην πλατφόρμα έχουν μπει 1.500 έως 2.000 δανειολήπτες.
Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης τόνισε πως «η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να βρει λύσεις στα κόκκινα δάνεια και πως αυτή είναι μια λύση που θα προωθήσει την ανάπτυξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι η ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας».
























































