ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ραχήλ Μακρή,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Μαυριτανία - Ένας υπέροχος κόσμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ραχήλ Μακρή έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την πολιτική της πορεία, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στη Βουλή και για τη σχέση της με τα ΜΜΕ.
«Νομίζω ότι στο εξωτερικό θα είχα πετύχει ως πολιτικός. Εδώ είμαι μια αποτυχημένη πολιτικός , γιατί εδώ δεν αποδέχονται τέτοιους πολιτικούς.
»Εδώ είναι μια ακραία συντηρητική κοινωνία που δεν αποδέχεται τίποτα άλλο παρά την κομματικοποίηση και την ένταξη σε μαντριά κομματικά»,δήλωσε στην εκπομπή «Celebrity Life Game».
Και συνέχισε: «Στο να στην πέσουν να το πω στην αργό στη Βουλή είναι κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Αφύσικος είναι ο σεξισμός, βασικά είναι αρρώστια».
























































