ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Ντόρα Μπακογιάννη,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
To antinews, το γνωστό site που απηχεί απόψεις κύκλων του Μαξίμου, αποκωδικοποιεί στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη τις πληροφορίες που δημοσιεύει ο Βηματοδότης σήμερα για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Στουρνάρα στον επικείμενο ανασχηματισμό.
Το σχόλιο φυσικά συνοδεύεται από αιχμηρή κριτική για την Ντόρα Μπακογιάννη.
Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο του antinews που υπογράφει ο “Μικρός Οδυσσέας”:
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Πρωθυπουργός έχει ήδη καταλήξει στον διάδοχο του Στουρνάρα. Πρόκειται για ένα όνομα που, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μόλις ανακοινωθεί, «δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας». Στο ερώτημα αν το «πρόσωπο- έκπληξη» είναι κοινοβουλευτικός ή εξωκοινοβουλευτικός η απάντηση είναι σαφής: «Θα είναι κοινοβουλευτικός».
Άρα συνοψίζουμε:
Πρώτον αποκλείονται «οι εξωτικοί» που έλεγε κι ο Γιαννόπουλος.
Δεύτερον πρόκειται για πολιτικό βεληνεκούς με μακρά εμπειρία και ενδεχομένως οικογενειακή παράδοση.
Η καλή σχέση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Μέγα Δούκα του ΠΑΣΟΚ/ Ελιά/Δημοκρατικές Δυνάμεις/κάτω και το άλλο ψηφίο θεωρείται επιθυμητό προσόν.
Το ιδανικό θα ήταν να πίστευε στο Μνημόνιο πριν αυτό έρθει στη χώρα μας, κάτι σαν προ Μνημονίου προφήτης ένα πράγμα.
Τούτων δοθέντων και επειδή η λογική όπως και η Καραγιώργη Σερβίας είναι μονόδρομος η απάντηση στον «γρίφο» είναι μία: Ντόρα !!!
Μικρός Οδυσσέας
























































