ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Δημοσιογράφοι, ΕΔΟΕΑΠ, Θέμος Αναστασιάδης, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άκρως προκλητική χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση των 6 εκδοτικών επιχειρήσεων εναντίον της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ.
Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «οι συγκεκριμένοι εκδότες-ιδιοκτήτες συγκροτημάτων ΜΜΕ επιχειρούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα φορτώνοντας τις ευθύνες για την κρίση στον χώρο του τύπου σε όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους.
Προς τούτο, προβαίνουν στην απολύτως απαράδεκτη και χυδαία κίνηση να απειλούν με απολύσεις, προκειμένου να μην βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν για την επικουρική ασφάλιση των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Την ίδια τακτική, άλλωστε, είχαν ακολουθήσει και οι καναλάρχες κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες».
«Αν αναζητούν υπεύθυνους για την κρίση στον χώρο των ΜΜΕ, το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι εκδότες που συνέταξαν την ανακοίνωση ενάντια στη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ είναι να κοιτάξουν τον καθρέφτη τους. Οι απειλές τους θα πέσουν στο κενό. Η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και οι αγώνες των σωματείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ είναι το καλύτερο εχέγγυο για τη διάσωση του ταμείου τους» καταλήγουν από την Κουμουνδούρου.
Διαβάστε επίσης: Επίθεση στους «μπαταχτσήδες εργοδότες» για τον ΕΔΟΕΑΠ και σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε η κυβέρνηση σε Μαρινάκη, Αλαφούζο και Αναστασιάδη
























































