ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Κοτζιάς, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Τέλη κυκλοφορίας 2027: Ξεκίνησε η ανάρτηση στο myCAR
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκλεισε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του γράφοντος η επίσημη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα για το διήμερο 7-8 Δεκεμβρίου, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου που του απέδωσε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά την επίσημη επίσκεψη του στην Άγκυρα την προηγούμενη βδομάδα.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη επίσκεψη Τούρκου Προέδρου στην Ελλάδα μετά από 65 χρόνια καθώς η τελευταία επίσκεψη Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα έγινε στις 28 με 30 Νοεμβρίου 1952 όταν ο Τσελάλ Μπαγιάρ έγινε επίσημα δεκτός από τον Έλληνα Βασιλέα Παύλο τον Πρωθυπουργό Αλέξανδρο Παπάγο κι ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Αθηναίων από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Νικολόπουλο.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί, ούτε ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Τούρκο Πρόεδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η υποδοχή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα γίνει βάση του πρωτοκόλλου για τους αρχηγούς κρατών, χωρίς όμως κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη, για λόγους ασφαλείας.
























































