ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Κοτζιάς, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκλεισε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του γράφοντος η επίσημη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα για το διήμερο 7-8 Δεκεμβρίου, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου που του απέδωσε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά την επίσημη επίσκεψη του στην Άγκυρα την προηγούμενη βδομάδα.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη επίσκεψη Τούρκου Προέδρου στην Ελλάδα μετά από 65 χρόνια καθώς η τελευταία επίσκεψη Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα έγινε στις 28 με 30 Νοεμβρίου 1952 όταν ο Τσελάλ Μπαγιάρ έγινε επίσημα δεκτός από τον Έλληνα Βασιλέα Παύλο τον Πρωθυπουργό Αλέξανδρο Παπάγο κι ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Αθηναίων από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Νικολόπουλο.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί, ούτε ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Τούρκο Πρόεδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η υποδοχή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα γίνει βάση του πρωτοκόλλου για τους αρχηγούς κρατών, χωρίς όμως κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη, για λόγους ασφαλείας.
























































