Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ψηφίζεις Κεντροαριστερά και βγαίνει… Μητσοτάκης – Ο Λοβέρδος “μαρτυρά χωρίς ξύλο”

Ψηφίζεις Κεντροαριστερά και βγαίνει… Μητσοτάκης – Ο Λοβέρδος “μαρτυρά χωρίς ξύλο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημαντικά συμπεράσματα για την πολιτική στόχευση και το στίγμα της λεγόμενης τύποις “Κεντροαριστεράς” συνάγονται από τα ποιοτικά στοιχεία των ψηφοφόρων που προσήλθαν την Κυριακή στις κάλπες για τον επικεφαλής του υπό διαμόρφωση πολιτικού φορέα.

Με τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχουν πάρει το χρίσμα για το δεύτερο γύρο των εκλογών, η δεξιόστροφη πορεία του νέου φορέα – όποτε και όπως αυτός διαμορφωθεί – θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δεν είναι λίγες οι καταγγελίες για πολύ μεγάλη συμμετοχή ψηφοφόρων, οι οποίοι προέρχονται από την αυλή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει πλέον το αποτέλεσμα της διαδικασίας να τον ευνοεί, δεδομένου ότι αμφότεροι Γεννηματά και Ανδρουλάκης υιοθετούν – προσεκτικά ακόμα – τη γραμμή σύμπλευσης με τη Νέα Δημοκρατία, αποκηρύσσοντας το όποιο ενδεχόμενο ριζοσπαστικοποίησης του λόγου και της πολιτικής του.

Χαρακτηριστικό της εμπλοκής της δεξιάς πολυκατοικίας στα εσωτερικά της διαδικασίας για το νέο φορέα είναι το γεγονός ότι στις κάλπες προσήλθαν μεταξύ άλλων… ο ακραία νεοφιλελεύθερος Στέφανος Μάνος, η πρωθιέρια του νεοφιλελευθερισμού και μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιράντα Ξαφά, ο… περιφερειάρχης της καρδιάς μας, Παναγιώτης Ψωμιάδης και η εκπρόσωπος του ΕΣΡ, Πόπη Διαμαντάκου που έχει ψηφίσει κατα΄του αριθμού 7 των αδειών.

Ενδεικτικό του νέου αναχώματος που επιχειρεί να στήσει το σύστημα απέναντι στην άλωση της Κεντροαριστεράς από τον Αλέξη Τσίπρα είναι αυτό που είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός… μαρτυράει χωρίς ξύλο.

Στο ερώτημα με ποιον θα πάει το μελλοντικό κόμμα με Τσίπρα, ή Μητσοτάκη, απάντησε ότι όπως ακριβώς και στο παρελθόν «ανέλαβαν όλες τις ευθύνες» και «δεν θα αφήσουν τη χώρα ακυβέρνητη και στους 5 ανέμους». Θα προκύψει ως προϊόν της βούλησης του λαού αλλά είναι η πιο «ισχυρή, δυνατή, καθημερινή, αιχμηρή, έντονη» αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ.

Προεξόφλησε δηλαδή πριν καλά καλά σχηματιστεί ο νέος φορέας και πριν φθάσουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη της επόμενης Κυριακής, πως στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα μετεκλογικό δεκανίκι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...