ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο πραγματοποιούν από το Σάββατο περίπου 30 Αφγανοί και αριστεριστές αλληλέγγυοι.
Η κατάληψη ξεκίνησε το Σαββάτο το μεσημέρι στη διάρκεια της πορείας που ακολούθησε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.
Οι διαμαρτυρόμενοι Αφγανοί πρόσφυγες επί έναν σχεδόν μήνα και μέχρι πριν λίγες μέρες διέμεναν στην πλατεία Σαπφούς, αρνούμενοι να μετακινηθούν επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας στον καταυλισμό της Μόριας.
Αιτήματα της συγκέντρωσης, αλλά και της κατάληψης είναι «να απελευθερωθεί απεργός πείνας που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και κινδυνεύει με άμεση απέλαση στην Τουρκία», αλλά και «να δοθεί μπλε σφραγίδα στους 30 αυτούς πρόσφυγες της πλατείας Σαπφούς και να οριστεί χώρος διαμονής των προσφύγων όταν φθάσουν στην Αθήνα».
Σχολιάζοντας την ενέργεια της κατάληψης των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, κύκλοι της οργάνωσης στη Λέσβο τόνιζαν πως «αυτή η ενέργεια, έρχεται σε μια στιγμή που το προσφυγικό ζήτημα στην πόλη της Μυτιλήνης είναι οξυμένο, με ομάδες ακροδεξιών να δρουν όλο το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να φύγουν οι πρόσφυγες- απεργοί από την πλατεία.
»Αντικειμενικά, ενισχύει και συσπειρώνει, ακόμα περισσότερο αυτές τις ομάδες, από την στιγμή που, αν μη τι άλλο, δικαιώνει τη ρητορική τους».
























































