Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραχήλ Μακρή: Η κυβέρνηση είναι σαν εαρινή σύναξη πρασινοφρουρών

Ραχήλ Μακρή: Η κυβέρνηση είναι σαν εαρινή σύναξη πρασινοφρουρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Εαρινή σύναξη των πρασινοφρουρών σε κυβερνητικούς θώκους» χαρακτηρίζει η Ραχήλ Μακρή το νέο σχήμα που παρουσίασε η κυβέρνηση.

Χαρακτηρίζει μαριονέτα τον Αντώνη Σαμαρά που “εκτέλεσε πειθήνια τις εντολές Βενιζέλου για άμεση ή έμμεση ανάθεση όλων των σημαντικών Υπουργείων στους εκλεκτούς ενός κόμματος μηδενικού αντικρίσματος στην κοινωνία”.

Διαβάστε όλη τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή:

«Σαν μαριονέτα ο πρωθυπουργός υποκύπτει στις πιέσεις για την εαρινή σύναξη των πρασινοφρουρών σε κυβερνητικούς θώκους»

«Στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος ανασχηματισμού ο κ. Σαμαράς εκτέλεσε πειθήνια τις εντολές Βενιζέλου για άμεση ή έμμεση ανάθεση όλων των σημαντικών Υπουργείων στους εκλεκτούς ενός κόμματος μηδενικού αντικρίσματος στην κοινωνία. Το κύκνειο άσμα του κομματικού μορφώματος που ονομάστηκε Ελιά για να παραγράψει τα χρέη κακοδιαχείρισης και πιθανής απάτης, διαφημίζεται από τα στελέχη του ως νίκη άξια θριαμβευτικής αψίδας.

Σε μια από τις τελευταίες επιδρομές στον κρατικό μηχανισμό, υπουργοποιούνται όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν κάνουν παρέα στον κ. Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού. Η Πολιτική Άνοιξη του κ. Σαμαρά αποδεικνύεται πολύ λίγη σε ικανότητες και πολύ μικρή σε ανάστημα για να σταματήσει την κάθοδο των μυρίων που ελέγχουν τις αναθέσεις των Υποδομών, τις επιχορηγήσεις της Παιδείας, τα κονδύλια για το Περιβάλλον, το μέλλον της Ενέργειας και όλα όσα τους ανατέθηκαν με τον ανασχηματισμό της συγκυβέρνησης.

Στην ύστατη κίνηση εντυπωσιασμού δημιουργείται ένα προπέτασμα καπνού από πρόσωπο έκπληξη στο Υπουργείο Οικονομικών. Ένα Υπουργείο που λαμβάνει από την τρόικα διαταγές για τη δημοσιονομική πολιτική και εκτελεί την κοινή νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο νέος τσάρος της οικονομίας είναι γυμνός από αρμοδιότητες, παρά την περί του αντιθέτου διαφήμιση.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμένουμε ότι η ανάγκη αλλαγής επικεντρώνεται στις πολιτικές και όχι στα πρόσωπα. Ο Ελληνικός λαός βιώνει καθημερινά τις συνέπειες μιας συγκυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης ουτοπίας με τη διαφθορά ενός πρώην σοσιαλιστικού κόμματος. Δεν μας ενδιαφέρουν τα βολέματα των κομματικά πειθαρχημένων, ούτε οι μεταγραφές της ντροπής. Παλεύουμε για την ανατροπή της κυβέρνησης που υπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων, θυσιάζοντας το μέλλον όλων εμάς των υπολοίπων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κουρασμένη κυβέρνηση»

Κασσελάκης: Ανασχηματισμός αναπροσανατολισμού – «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Συρίγος (βίντεο)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με όρους ανακύκλωσης ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε έναν ακόμη ανασχηματισμό

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να καλύψει τις δηλώσεις Συρίγου – Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης

Ανασχηματισμός ομολογία αποτυχίας σε Δημόσια Ασφάλεια, Υγεία και Εργασία – Όλες οι αλλαγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...