Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιακουμάτος: Όταν κάρφωνε τον Δένδια ότι τον κυνηγούσε για φοροδιαφυγή

Γιακουμάτος: Όταν κάρφωνε τον Δένδια ότι τον κυνηγούσε για φοροδιαφυγή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δείτε τι δήλωνε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τον Μάρτιο 2014 όταν ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση φοροδιαφυγής στο  Γηροκομείο «Άγιος Χαράλάμπος» που διαχειρίζονται μέλη της οικογένειάς του:

«Μπράβο σας ! Δεν βρήκατε τη λίστα Λαγκάρντ,δεν βρήκατε τον Ξηρό και τον Χλωρό και πιάσατε την κυρα-Λένη» είπε οργισμένος και με καυστικό ύφος ο Βουλευτής Β Αθήνας Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Με αφορμή την άρση της ασυλίας του για το Γηροκομείο «Άγιος Χαράλάμπος» ο Βουλευτής ξεσπάθωσε κατά του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Ανδρεουλάκου και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια.

«Πέρασαν χειροπέδες στη γυναίκα μου και στον αδελφό μου για μια φορολογική παράβαση 3000Ευρώ. Έλεος,χειροπέδες οχτώ η ώρα το πρωί σου χτυπάνε την πόρτα και δεν είναι ο γαλατάς,αλλά η οικονομική αστυνομία. Ναι να ελέγχει, αλλά όχι να κατασκευάζει.Είμαι πεντακάθαρος, είμαι πεντακάθαρος. Σαράντα πέντε χρόνια δεν μου βρήκαν ποτέ τίποτα. Ούτε μία παράβαση,ασφαλιστική ή φορολογική.
Δεν θέλουν να χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή αλλά τον πολιτικό. Η γυναίκα μου με χειροπέδες για μονομελές πταίσμα; Για φοροδιαφυγή 3000Ευρώ;

Ποιοι είναι οι πολιτικοί προϊστάμενοι της οικονομική ς αστυνομίας; Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Ανδρεουλάκος και ο Νίκος Δένδιας» πρόσθεσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Στον Βήμα FM δήλωνε στις 31 Ιανουαρίου ότι η υπόθεση φοροδιαφυγής είναι «Πολιτικό συμβόλαιο εξόντωσής μου, από το κόμμα μου». Διαβάστε το απόσπασμα:

Υπάρχει πολιτική δίωξη; Σας λέω το εξής: για έναν βουλευτή, υπήρχε αυτή η 10μηνη μεθόδευση, για να φτάσουμε στο διά ταύτα, που είναι άνθρακες ο θησαυρός και να πάνε τη γυναίκα του με χειροπέδες. Να βάλω τη γυναίκα μου μπροστά; Θα έβαζα έναν Αλβανό αυτοφωράκια! Δεν είναι στη δική μου λογική αυτά. Τίποτα. Είναι καθαρά κατασκεύασμα, συμβόλαιο πολιτικού θανάτου. Μυρίζω… Άλλο το να μυρίζω και άλλο να το πιάσω. Ποτέ, όμως, δεν γίνεται από βουλευτή άλλου κόμματος σε άλλο κόμμα. Δεν υπάρχει λόγος. Πάντα από το δικό του κόμμα γίνεται. Η σχέση μου με όλους τους βουλευτές, και τους 300 και την Παπαρήγα ακόμα, είναι άριστη. Δεν έχω θέμα με κανέναν. Είναι θέμα Β’ Αθηνών…»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας»

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Νίκος Δένδιας: Με εθνική ενότητα και υπευθυνότητα οφείλουμε να περιφρουρήσουμε τη Δημοκρατία μας

Νίκος Δένδιας: Ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος

Ο Νίκος Δένδιας στην τελετή θεμελίωσης συγκροτήματος οικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ορεστιάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...