ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αφοσιωμένος στην εξεύρεση τρόπων για την υπέρβαση του προβλήματος που έχει η Ελλάδα με το όνομα των Σκοπίων, δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ.
Μιλώντας την Τετάρτη σε εκδήλωση του Ευρωατλαντικού Συμβουλίου στα Σκόπια, ο Ζόραν Ζάεφ ανέφερε ότι η κυβέρνησή του δημιουργεί τους όρους για την οικοδόμηση συναίνεσης με όλους τους κρίσιμους πολιτικούς φορείς της χώρας του, όπως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αντιπολίτευση, με στόχο την επίσπευση της ένταξης στο ΝΑΤΟ.
«Ταυτόχρονα, είμαστε αφοσιωμένοι στην εξεύρεση τρόπων για την υπέρβαση του προβλήματος που έχει η Ελλάδα με το όνομα της χώρας μας.
»Πιστεύουμε ότι αυτό είναι δυνατό με μία συναινετική προσέγγιση στο εσωτερικό και με οικοδόμηση θετικής ατμόσφαιρας καλής γειτονίας με την Ελλάδα», είπε ο Ζάεφ, σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA και έκανε λόγο για «δίκαιη προσδοκία» ότι η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία θα είναι το επόμενο κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ και το πρώτο εξάμηνο του 2018 θα λάβει πρόσκληση για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πρόσθεσε ότι περισσότεροι από το 75% των πολιτών των Σκοπίων επιθυμούν την ένταξη της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και ότι η κυβέρνηση, με την υποστήριξη των πολιτών και των διεθνών εταίρων της, χαράσσει την πορεία της ΠΓΔΜ προς το ΝΑΤΟ.
























































