ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Προνόμια Βουλευτών,

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θέμα αντισυνταγματικότητας της ρύθμισης που έχει ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία αναστέλλονται τα προνόμια των βουλευτών εφόσον τους ασκηθεί δίωξη έθεσε εμμέσως ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Μιλώντας με δημοσιογράφους ο κ. Μεϊμαράκης ρωτήθηκε για το νομοσχέδιο και σχολίασε: «Είναι εισήγηση της κυβέρνησης, η οποία είναι υπό συζήτηση».
«Να δούμε κατά πόσο είναι σύμφωνο το Σύνταγμα, κατά πόσο μπορεί πράγματι να εφαρμοστεί ή είναι κατάχρηση».
Ο πρόεδρος της Βουλής είπε πάντως ότι «δεν υποχρεούται να με ενημερώσει» ο υπουργός Δικαιοσύνης για την κατάθεση της συγκεκριμένης ρύθμισης, η οποία αφορά τα εσωτερικά της Βουλής.
«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν μπορεί στην άσκηση ποινικής δίωξης (σ.σ. να αναστέλλονται τα προνόμια), είναι τραβηγμένο κατά τη γνώμη μου, too much», είπε επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κόντρα Μειμαράκη – Αθανασίου, «απλώς θεωρώ ότι στο υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν άλλη άποψη».























































