Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ο Σαμαράς έριξε και δεύτερο Μητσοτάκη»

«Ο Σαμαράς έριξε και δεύτερο Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δικαίωση σήμερα για έναν μεγάλο πολιτικό» έγραψε στο twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας και το στόχο που είχε η πολυήμερη κινητοποίηση της Σαμαρικής δεξιάς για το σημερινό συλλαλητήριο.

Από την μια προσπάθησαν να αποδώσουν αντιπολιτευτικό χαρακτήρα προκειμένου να ρίξουν την κυβέρνηση επαναφέροντας το 92 στο 2018 και από την άλλη να στρώσουν το έδαφος ώστε ο Αντώνης Σαμαράς από το παρασκήνιο της ΝΔ να επανέλθει διθυραμβικά στο προσκήνιο των πολιτικών εξελίξεων.

Δεν είναι τυχαίο ότι ανώτατο στέλεχος της ΝΔ συνομιλώντας με δημοσιογράφους αργά το μεσημέρι κι ενώ ήταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για την Μακεδονία σημείωνε:

«Σήμερα νικητής στο εσωτερικό της ΝΔ είναι ο Σαμαράς» για να συμπληρώσει με νόημα ότι ο πρώην πρωθυπουργός «καταφέρνει να ρίξει και δεύτερο Μητσοτάκη. Αυτό είναι το δεύτερο συμπέρασμα».

Μάλιστα για να μην δοθούν άλλες ερμηνείες πέραν της καθοριστικής επανόδου του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική σκηνή, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο twitter το δημοσίευμα του Usay με τίτλο : «Νέα εμφάνιση Σαμαρά με πολλά μηνύματα- Πού θα βρίσκεται αύριο».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Μετά την σημερινή του παρουσία στο συλλαλητήριο της Αθήνας όπου ο κόσμος τον χειροκρότησε, ο κ. Σαμαράς, αύριο, αναμένεται να κάνει νέα εμφάνιση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του usay.gr, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι εκτιμούν ότι η παρουσία του στην κοπή της πίτας του κ. Γεωργιάδη, αφήνει πολλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.»

Στο αφήγημα της Σαμαρικής δεξιάς, που αντεπιτίθεται μέσω του συλλαλητηρίου, είναι και ο αριθμός των συγκεντρωμένων αφού μέσα από αυτό θέλουν να καπηλευτούν το πατριωτικό συναίσθημα όσων βρέθηκαν στην πλατεία προς ιδίον πολιτικό όφελος.

Αντώναρος: Ποιοι βουλευτές και γιατί δεν μετείχαν στο συλλαλητήριο;

Εμπειρος πολιτικός και στέλεχος των κυβερνήσεων της ΝΔ επί Κ.Καραμανλή , έγραψε πριν από λίγο, όχι τυχαία ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι ο ραιθμός των συγκεκντρωμένων. αλλά μια σειρά από άλλα ερωτήματα που έχουν ιδιαίτερη πολιτική σημασία για τα τεκταινόμενα στην ΝΔ. Ο Ε. Αντώναρος ρωτάει ποιοι ωφελήθηκαν αλλά και ποιοι πολιτικοί απουσίαζαν;

Η  Σαμαρική δεξιά με τις πλάτες που της παρείχε ο Κ.Μητσοτάκης ήθελε το συλλαλητήριο να γίνει θρυαλίδα πολιτικών εξελίξεων. Αυτό που μάλλον κατάφερε είναι να πυροδοτήσει εξελίξεις στα εσωκομματικά της ΝΔ όπου ήδη μοιάζει καζάνι που βράζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ο Σαμαράς που αποδέχθηκε 6 φορές τον όρο «Μακεδονία» στο συλλαλητήριο (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Παραιτήθηκε ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΟΗΕ για Λιβύη: Οι Λίβυοι ηγέτες μοιάζουν «ικανοποιημένοι με το τρέχον αδιέξοδο»

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...