ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Μακεδονία, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάννης Μπουτάρης, Δημήτρης Καμμένος, Δήμος Θεσσαλονίκης, Μακεδονία, Σκόπια,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο θέμα με την ονομασία των Σκοπίων δεν χωράνε αστεία και η πρόταση Μπουτάρη να μετονομαστεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της σε «Νίκος Γκάλης» είναι εθνικά ανεπίτρεπτη και βραχίονας στήριξης των γειτόνων στη διαπραγμάτευση τονίζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
Επιτιθέμενος στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο κ. Καμμένος σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι ο κ. Μπουτάρης «έχει φτάσει στο τέλος της καριέρας του και προσπαθεί να μείνει στην επικαιρότητα με το αρρωστημένο χιούμορ του», αλλά στο θέμα αυτό δεν χωράνε αστεία.
«Μην τον ξαναψηφίσετε, απορώ πώς τον ψηφίζουν, προσβάλλει το ίδιο τους το σπίτι, την ιστορία και τους ψηφοφόρους», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι για το Σκοπιανό συμφωνούμε με την άποψη του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος σε άρθρο του είχε διαμηνύσει στα Σκόπια «να βγάλουν από το μυαλό τους τη λέξη Μακεδονία».
























































