ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Μακεδονία, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάννης Μπουτάρης, Δημήτρης Καμμένος, Δήμος Θεσσαλονίκης, Μακεδονία, Σκόπια,

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο θέμα με την ονομασία των Σκοπίων δεν χωράνε αστεία και η πρόταση Μπουτάρη να μετονομαστεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της σε «Νίκος Γκάλης» είναι εθνικά ανεπίτρεπτη και βραχίονας στήριξης των γειτόνων στη διαπραγμάτευση τονίζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
Επιτιθέμενος στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο κ. Καμμένος σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι ο κ. Μπουτάρης «έχει φτάσει στο τέλος της καριέρας του και προσπαθεί να μείνει στην επικαιρότητα με το αρρωστημένο χιούμορ του», αλλά στο θέμα αυτό δεν χωράνε αστεία.
«Μην τον ξαναψηφίσετε, απορώ πώς τον ψηφίζουν, προσβάλλει το ίδιο τους το σπίτι, την ιστορία και τους ψηφοφόρους», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι για το Σκοπιανό συμφωνούμε με την άποψη του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος σε άρθρο του είχε διαμηνύσει στα Σκόπια «να βγάλουν από το μυαλό τους τη λέξη Μακεδονία».























































