ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέος φάκελος για τα σκάνδαλα της Υγείας που αφορά έρευνα για τη ζημία 15 εκατ. ευρώ του ΕΟΠΥΥ που διαπιστώθηκε από πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Το έγγραφο της εισαγγελίας αναφέρεται στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά πρώην μελών της διοίκησης του ΙΚΑ, του ΟΓΑ και του ΕΟΠΥΥ για απιστία κατά την υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr, το αρχικό διαβιβαστικό της δικογραφίας αφορά τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών των πρώην υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Κουτρουμάνη, Ανδρέα Λοβέρδου, Γιάννη Βρούτση, Μάριου Σαλμά και Φίλιππου Σαχινίδη.
























































