ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα ευρήματα για πολιτικά πρόσωπα σε σχέση με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στο σκάνδαλο της Novartis έχει εντοπίσει η έρευνα της εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου μιλώντας “Στο Κόκκινο”.
Κάποιοι προσπαθούν να θάψουν την υπόθεση της Novartis, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, στο επίπεδο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, είπε η Γ. Παπαδάκου, «η κ. Τουλουπάκη δεν περιμένει την Βουλή να της δώσει άδεια, το ψάχνει». Μάλιστα, «υπάρχουν ευρήματα για πολιτικά πρόσωπα», όπως αποκάλυψε.
Υπογράμμισε ότι στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, «τα πολιτικά πρόσωπα εξετάζονται μόνο για τα αδικήματα της απιστίας και της δωροδοκίας, που είναι παραγεγραμμένα».
»Αντίθετα, το ξέπλυμα το διερευνά ήδη αυτή την ώρα η κ. Τουλουπάκη. Υπάρχει νόμος που λέει ότι το ξέπλυμα το ερευνά η Δικαιοσύνη, όχι η Βουλή», όπως διευκρίνισε.
























































