ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα πολυκατοικίας - Νεκρή η μία, «χαροπαλεύει» η άλλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έναν απολογισμό των γεγονότων των τελευταίων ημερών, των δικαστικών αποφάσεων και των πεπραγμένων της κυβέρνησης έκανε με τον δικό του εύγλωττο τρόπο μέσα από το Facebook του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας σκωπτικά την επικαιρότητα.
Οι πρόσφατες αποφάσεις περί δικαιώματος του Βαγγέλη Μαρινάκη να ταξιδεύει εκτός Ελλάδας, αλλά και η μη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών στον απεργό πείνας, Βασίλη Δημάκη, βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος σχολιάζει «εν χορώ ΜΜΕ και ΝΔ: Ζήτω η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη».
Γράφει χαρακτηριστικά:
«ΑΚΥΡΟΣ ο νόμος για τα κανάλια, ο πρώτος νόμος για το διώξιμο των εργολάβων από τα νοσοκομεία (προχωρήσαμε με δεύτερη νομοθέτηση, ο νόμος για τη δημοκρατική επιλογή των διευθυντών στα σχολεία, ο νόμος για τον ΕΦΚΑ που με το πλεόνασμά του μας βγάζει από τα μνημόνια χωρίς περικοπές ….
Μέσα η Ηριάννα, μέσα ο Δημάκης (λύθηκε το μεσημέρι) ελεύθεροι να ταξιδεύουν Μαρινάκης και Σια …»
























































