ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωστής Χατζηδάκης, Νέα Δημοκρατία,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκλογές το συντομότερο δυνατό ζητεί ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης.
Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» στον ΣΥΡΙΖΑ «είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία.
»Ωστόσο», προσθέτει, «θα είναι τεράστια ζημιά για τον τόπο αν πάνε σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με ακραία πόλωση».
«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να διχάζει τη χώρα για να διαχειριστεί την ήττα του.
»Γι΄ αυτό είναι καλύτερο οι εκλογές να γίνουν το ταχύτερο» δηλώνει.
Ο κ. Χατζηδάκης εκτιμά ότι ο Πρωθυπουργός μπορεί να επιλέξει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες «οποιαδήποτε στιγμή», καθώς -όπως σημειώνει- «κάθε μέρα που περνάει μπορεί να είναι εις βάρος του».
Δηλώνει ακόμα ότι είναι αντίθετος με την υιοθεσία και την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, διότι «η κοινωνία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί ένα τέτοιο βήμα, με αποτέλεσμα, πέρα από τις καλές προθέσεις, τα παιδιά αυτά να πέφτουν, ενδεχομένως, θύματα bullying από τους συνομηλίκους τους».























































