ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χατζηδάκης: Αυτοί που χτύπησαν εμένα και τον Κουμουτσάκο ήταν στελέχη της ΝΔ;

Χατζηδάκης: Αυτοί που χτύπησαν εμένα και τον Κουμουτσάκο ήταν στελέχη της ΝΔ;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η Ν.Δ. είναι απέναντι σε κάθε μορφή βίας, ακροαριστερή ή ακροδεξιά, απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας, ενώ η κυβέρνηση δείχνει παράξενη ανοχή» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, χαρακτηρίζοντας κωμικοτραγικά όσα είπε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, ο οποίος «αποπειράθηκε να επιρρίψει ευθύνες στη Ν.Δ. για την επίθεση του Σαββάτου στον Γιάννη Μπουτάρη».

«Αυτοί που με χτύπησαν στην πλατεία Συντάγματος ήταν κι αυτοί στελέχη της Ν.Δ; Αυτοί που χτύπησαν τον κ. Κουμουτσάκο σε αντίστοιχη εκδήλωση των Ποντίων ήταν κι αυτοί στελέχη της Ν.Δ; Είναι απίστευτο θράσος να μιλάει έτσι ένας πρωθυπουργός μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η Ν.Δ. καταδίκασε τα επεισόδια της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή, δεν βάζει νερό στο κρασί της στην καταδίκη της βίας.

Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες, υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης, επισημαίνοντας: «Πόσα “ναι μεν αλλά” ή και επιδοκιμασίες έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φαινόμενα βίας;».

Κατηγορώντας επίσης την κυβέρνηση ότι δείχνει ανοχή, υπηρεσιακά και πολιτικά, στον Ρουβίκωνα, που ασκεί βία και παραβιάζει συγκεκριμένα άρθρα του ποινικού κώδικα, σημείωσε:

«Μιλούν για ακτιβισμό ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τόσκας λέει για συμπεριφορές στα “όρια της νομιμότητας”».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ – 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη

Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...