Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Τσίπρας στον Μπουτάρη στη συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Τι είπε ο Τσίπρας στον Μπουτάρη στη συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Γιάννη Μπουτάρη στον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες στην αρχή της συνάντησής τους, στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο κ. Μπουτάρης το περασμένο Σάββατο, στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τα θύματα της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, ο κ. Τσίπρας εξήρε τη στάση του δημάρχου και πρόσθεσε πως «ευτυχώς δεν είχαμε θύματα».

Έκανε επίσης λόγο για οργανωμένη επίθεση, παρά το ότι κάποιοι, όπως παρατήρησε, λένε ότι ήταν τυχαία και αυθόρμητη.

«Βρήκες τον μπελά σου, συμβολοποιείς ένα ολόκληρο δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στη μαυρίλα κι αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσεις» είπε ο Πρωθυπουργός.

Αναφέρθηκε ακόμη στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, που από τη μια – όπως είπε – έχει μια μακρά παράδοση αγώνων, αλλά από την άλλη υπάρχει και το «μαύρο παρελθόν ρατσιστικών και εθνικιστικών γεγονότων».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να συζητήσει με τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, αν υπάρχει δυνατότητα, μέσω του Facebook, να αποκλείονται συνομιλίες που προτρέπουν στην οργάνωση επιθέσεων από διάφορα άτομα.

Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός έφτασε στις 10.30 στο δημαρχείο και στο προαύλιο τον υποδέχθηκαν ο κ. Μπουτάρης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, καθώς και οι δύο φρουροί του δημάρχου που ήταν μαζί του κατά την επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 28/03 στη Λαμία: Για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί»

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη (18/03) με το βλέμμα στραμμένο στον πόλεμο, στην ακρίβεια και στην υποτέλεια Μητσοτάκη

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...