Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Ν.Δ. διέγραψε τον δήμαρχο Άργους για το ακροδεξιό παραλήρημα του (βίντεο)

H Ν.Δ. διέγραψε τον δήμαρχο Άργους για το ακροδεξιό παραλήρημα του (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χρειάστηκαν πολλές ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για να διαγράψουν τελικά τον αρεστό τους δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο ο οποίος σε βίντεο εμφανίζεται να παραληρεί κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης διανθίζοντας τη ρητορική του με ακροδεξιές και αντισημιτικές θέσεις.

Να σημειωθεί πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσπάθησε αρχικά να «θάψει» τις δηλώσεις ενώ το βίντεο με τον ακροδεξιό Δήμαρχο κατέβηκε ξαφνικά από το youtube… μερικοί ωστόσο δεν το είχαν διαγράψει οριστικά…

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Καμπόσου ως «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σημειώνοντας ότι η διαγραφή του έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες.

«Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης… Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία.

Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και χιλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες.

Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Και να τον έβλεπαν να τον δέρνουν, ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε να τον προστατεύσει.

«Ένας άνθρωπος 90 χρονών ο οποίος έχει ταραγμένο νου.

«Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά ε; Ή μήπως δεν πρέπει να τα λέμε ούτε αυτά;

«Έχει προσβάλει την Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος.

«Και θέλω να δω το αποτέλεσμα αυτού του λαού εκεί πάνω τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές.

«Είμαι περίεργος να το δω, αλλά καπελάκι είναι αυτό στο κεφάλι.

«Όποιος το φοράει το καπελάκι τον ηρωποιούν. Εγώ θα μιλάω για την πατρίδα μου, θα μιλάω συνέχεια για την πατρίδα μου, και θα την υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις.

«Έστω κι αν μείνω μοναχός μου στο τέλος».

«Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση ότι «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία» και θέτει το ερώτημα:

«Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ;»

Σημειώνεται επίσης πως το αρχικό βίντεο ξαφνικά… εξαφανίστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ να επανέρχεται:

«Επειδή τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου του δήμου Άργους-Μυκηνών είναι πιο γρήγορα από αυτά της ΝΔ και απέσυραν το σχετικό βίντεο του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου από το youtube, επισυνάπτουμε το σχετικό απόσπασμα, αναμένοντας την απάντηση του κ. Μητσοτάκη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...