ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κατρούγκαλος «ελπίζει» να βρεθεί «μια νέα ισορροπία με τον Ερντογάν»

Ο Κατρούγκαλος «ελπίζει» να βρεθεί «μια νέα ισορροπία με τον Ερντογάν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λύσης στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μετά την επανεκλογή Ερντογάν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, εκτιμώντας πως «μπορούμε να ελπίζουμε σε μία εξομάλυνση, αν ο Τούρκος πρόεδρος δείξει και στο εξωτερικό το ενωτικό πρόσωπο που έδειξε χθες βράδυ στην ομιλία του».

Μιλώντας στον Alpha 989, ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε την ελπίδα «να βρεθεί μία νέα ισορροπία, ένα νέο modus vivendi με τον Eρντογάν».

Τόνισε ωστόσο πως «ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι ποια θα είναι η επιρροή του Μπαχτσελί, των εθνικιστών, στο κοινοβούλιο».

«Ο Ερντογάν αποδεικνύεται θριαμβευτής. Το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής προδικάζει ότι οι εκλογές δεν είναι εύκολο να αλλοιωθούν.

»Τα τελευταία 19 χρόνια κερδίζει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και έχει διπλασιάσει το ΑΕΠ της χώρας του», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

Χαρακτήρισε, πάντως, μέγα ερωτηματικό τις σχέσεις της Τουρκίας με τη Δύση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Κρεμλίνο δηλώνει ότι η Ρωσία βρίσκεται σε επαφή με την Τουρκία για την τύχη των ρωσικών πυραύλων S-400

Hürriyet: Τα τουρκικά S-400 πάνε σε τρίτη χώρα, η πώληση ξεκαθαρίζει σήμερα

Νετανιάχου: «Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει» – Τι είπε για τα F-35

Συρία και Τουρκία παρέδωσαν προσωρινή στρατιωτική γέφυρα στον Ευφράτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δε θα χαρεί αν η Τουρκία πάρει τα F-35 ή αν η Τουρκία πάρει τους κινητήρες για τα αεροσκάφη νέας γενιάς»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...