ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα διαχρονικά σκάνδαλα στον χώρο της ενέργειας με επίκεντρο φυσικά τα παιχνίδια γύρω από την ΔΕΗ σκοπεύει να αποκαλύψει μέσα από το βήμα της Βουλής η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.
Από τα φωτοβολταϊκά, και την Βεύη έως τις άδειες που έπαιρναν μεγάλες εταιρείες για ιδιόχρηση και τελικά πουλούσαν πανάρκιβα την ενέργεια αυτή στην ΔΕΗ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η βουλευτής θα κατονομάσει όλους όσους έχουν κρυφές ορέξεις για τα περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ που εν τέλει ανήκουν στον ελληνικό λαό.
Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί μεθοδεύεται σχέδιο αποπομπής της από το κοινοβούλιο και δηλώνει πως αυτή η μεθόδευση αποσκοπεί στην απουσία της κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ.
























































