ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Ιωαννίδης,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιφνιδίασε για τα καλά τους γαλάζιους βουλευτές ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όταν επισκέφθηκε το καφενείο της Βουλής για τσάι και κουβεντούλα την Τρίτη.
Όπως αναφέρουν “Τα Νέα”, ο πρωθυπουργός επί τη ευκαιρία δρομολόγησε κι ένα ταξίδι στον Άγιον Όρος, που τόσο πολύ επιθυμεί να πραγματοποιήσει.
Την ώρα λοιπόν που ο Αντώνης Σαμαράς καθόταν με τους υπολοίπους βουλευτές στο καφενείο της Βουλής πέρασε από την παρέα τους ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης.
Ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία τότε να του εκμυστηρευτεί ότι θέλει να επισκεφθεί το Άγιον Όρος και τον παρακάλεσε να του κανονίσει τα διαδικαστικά.
























































