ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέχρι και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης πήρε θέση δημοσίως για την αντιπαράθεση της ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ, Ελένης Θεοχάρους με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών της ελληνικής κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης σε ομιλία του την Κυριακή, αφού διαβεβαίωσε ότι «οι συνεργασίες που αναπτύσσουμε με τρίτες δυνάμεις και πολύ περισσότερο με τη μητέρα πατρίδα, είναι άψογες και άριστες», προέβη σε άλλη μια έκκληση στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Ας αποφύγουμε τους πειρασμούς που μπορεί να μολύνουν μιαν παραδοσιακή δεδομένη στάση στήριξης από πλευράς της Ελλάδας».
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με την πολύ προσεκτική του δήλωση δεν αδειάζει την Κύπρια ευρωβουλευτή απλά επισημαίνει ότι στο όνομα της παραδοσιακής στήριξης της Ελλάδας ας μην δημιουργήσουμε δημοσίως θέματα.
























































