ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Πυρκαγιά, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αυτού του είδους η αντιπολίτευση δεν αφήνει τίποτε όρθιο. Η πραγματική τους πρόθεση είναι να λεηλατήσουν το πένθος που υπάρχει. Εάν η Ν.Δ. πιστεύει ότι έπρεπε να γίνει κάτι άλλο, οφείλει να μας πει τι παρέλειψε ο κρατικός μηχανισμός, τι αμέλησε η κυβέρνηση» είπε σήμερα Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.
«Αυτό δεν είναι πολιτική λειτουργία, είναι η θυσία όλων στο βωμό του αντιπολιτευτικού λόγου για να πέσει η κυβέρνηση» υποστήριξε.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο 105,5», ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι «ήδη από χθες στη Βουλή βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης έσπευσαν να ασκήσουν “κριτική” και στην πραγματικότητα να δείξουν ποια ήταν η πρόθεσή τους: να λεηλατήσουν αυτή την ώρα το πένθος που υπάρχει και να ασκήσουν αυτή την αδυσώπητη, ανηλεή, αβάσιμη αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι» υπογράμμισε ο κ. Κουβέλης.
Ο ίδιος σημείωσε ότι «βεβαίως δημιουργεί» ανασφάλεια και πρόβλημα στο εσωτερικό των Σωμάτων Ασφαλείας η επίθεση εναντίον της Πυροσβεστικής και της ηγεσίας της.
Είναι, είπε, μία αντιπολίτευση που «δεν αφήνει τίποτε όρθιο, όταν Πυροσβεστική, Ένοπλες Δυνάμεις, Λιμενικό, Αστυνομία, με αυτοθυσία προσπάθησαν και σε έναν βαθμό πέτυχαν να περιορίσουν το κακό» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.
























































