Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αλήθεια για την κόντρα: Η Αντωνίου ζήτησε από τον Ανδρουλάκη να παραιτηθεί γιατί τον θεωρεί ανεπαρκή!

Η αλήθεια για την κόντρα: Η Αντωνίου ζήτησε από τον Ανδρουλάκη να παραιτηθεί γιατί τον θεωρεί ανεπαρκή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φως στους λόγους που η Τόνια Αντωνίου ζήτησε την παραίτηση του Νίκου Ανδρουλάκη από τη θέση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ρίχνει το ρεπορτάζ του tribune.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές μας, όντως η Τόνια Αντωνίου του ζήτησε να παραιτηθεί από γραμματέας διότι υπάρχει ηθικό αλλά και πραγματικό ασυμβίβαστο με την ιδιότητά του ως ευρωβουλευτή, αφού πρακτικά πώς μπορεί να ασχολείται με το κόμμα ενώ οφείλει να βρίσκεται στις Βρυξέλλες, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Άνθρωποι που έχουν γνώση του τι ειπώθηκε στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα, μας επεσήμαναν ότι πριν φτάσει η Τόνια Αντωνίου στο θέμα του ασυμβιβάστου, ευθέως του καταλόγισε ανεπάρκεια και αδυναμία να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του γραμματέα του κόμματος κι αυτό έχει φανεί από όλη την πορεία του μέχρι σήμερα, άσχετα με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή που απέκτησε πρόσφατα.

“Αν εξαιρέσει κανείς ότι έκανε χρήση του μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ για να εκλεγεί ευρωβουλευτής, πράγμα απαράδεκτο διότι βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση λόγω κομματικού οφιτσίου σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους, δεν έχει καταφέρει ούτε στο ελάχιστο να οργανώσει ή να κρατήσει οργανωτικά το κόμμα, το οποίο καταρρέει σε όλη την Ελλάδα” μας είπαν οι πηγές μας και συνέχισαν: “Εάν το μόνο που τον ενδιέφερε από την αρχή ήταν η καρέκλα του γραμματέα ώστε να εκλεγεί ευρωβουλευτής, το πέτυχε, ώρα να την αφήσει σε κάποιον άλλο που πραγματικά θα θέλει να εργαστεί για το ΠΑΣΟΚ και όχι για τις προσωπικές του φιλοδοξίες”.

Οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν καταγέλαστες τις διαρροές του Νίκου Ανδρουλάκη στον ΒΗΜΑτοδότη, όπου είπε ότι πηγαίνει στο ΠΑΣΟΚ τέσσερις φορές την εβδομάδα, σημειώνοντας ότι ως γραμματέας του κόμματος θα έπρεπε να είναι επτά ημέρες την εβδομάδα στο κόμμα και να μην προσπαθεί να παρουσιάζει τα αυτονόητα ως κάποια ιδιαίτερη υπηρεσία. Μάλιστα, υπογραμμίζουν οι ίδιοι, είναι δική του δουλειά να βρίσκεται στο κόμμα συνεχώς και όχι των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.

Άλλοι κύκλοι, του ΠΑΣΟΚ κι αυτοί, σχολιάζοντας τις διαρροές του Νίκου Ανδρουλάκη στον ΒΗΜΑτοδότη πρόσθεσαν, ότι αντί να είναι γραμματέας των… Μέσων, με διαρροές και πληροφορίες που διοχετεύει για να εμφανίζεται ως ο καλός της υπόθεσης, θα έπρεπε να στρωθεί στη δουλειά. Και πάνω σε αυτό συμπληρώνουν, ας πάει στις Βρυξέλλες να αποδείξει πόσο άξιος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού είναι και ας έχει λίγο μέτρο στις αλαζονικές δηλώσεις “θα φύγω από γραμματέας όποτε θέλω εγώ” μιας και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε ιδιοκτησία, ούτε τσιφλίκι του, ούτε σε καμία περίπτωση η πολιτική του ομάδα στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, στην οποία είχε αυτοανακηρυχθεί ισόβιος “μπαμπάς”, συγκεντρώνοντας γύρω του ό,τι πιο απολίτικο και εκσυγχρονιστικό κυκλοφορούσε στην πιάτσα.

Σκληρές κουβέντες μας είπαν κι άλλες, δεν θα τα γράψουμε όλα μιας και θεωρούμε αυτά αρκετά για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος -όπως σημείωσαν οι πηγές μας- δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στην Τόνια Αντωνίου μέσα στο Πολιτικό Συμβούλιο, έπρεπε να προλάβει την πτήση για τις Βρυξέλλες, σηκώθηκε κι έφυγε κι επέλεξε μετά να κάνει… πολιτική με διαρροές στον ΒΗΜΑτοδότη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

23 Απριλίου 2010: Ο Παπανδρέου υπέταξε την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελλόριζο

Ανδρουλάκης: Κατέρρευσε παταγωδώς το δόγμα της κυβέρνησης για «νόμο και τάξη»

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...