ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και πρώην γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα άσκησε κριτική στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να τεθεί σε δημοψήφισμα το ζήτημα της “μικρής ΔΕΗ“.
Συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτησή της στο Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής, η κυρία Παπαρήγα χαρακτήρισε νόθο το «ερώτημα του δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ» και επεσήμανε ότι αν το ΚΚΕ αποδεχτεί την κατάργηση ενός μόνο τμήματος της ιδιωτικοποίησης, τότε «αθωώνεται όλη η πορεία μέχρι τώρα κι αποδεχόμαστε την μετοχοποίηση, τον διαχωρισμό με την δημιουργία των ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ».
Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το δημοψήφισμα θα πρέπει να γίνει έστω και με αυτό το ερώτημα και «να χρησιμεύσει στον λαό για να οργανώσει την αντεπίθεση του».
Υπερασπίστηκε ταυτόχρονα την δημόσια ΔΕΗ, και επέκρινε την κυβέρνηση επειδή «δεν έχει διάθεση να γίνει δημοψήφισμα, ούτε Ολομέλεια», καθώς έχει υιοθετήσει την «στρατηγική πυγμής και μαστιγίου» για να αντιμετωπίσει την αγανάκτηση του λαού.
























































