Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Franchise Ρουβίκωνα-Νέας Δημοκρατίας: Συνειδητοί προβοκάτορες ή χρήσιμοι ηλίθιοι;

Franchise Ρουβίκωνα-Νέας Δημοκρατίας: Συνειδητοί προβοκάτορες ή χρήσιμοι ηλίθιοι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξεσάλωσε για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη νέα, δεύτερη μέσα σε ενάμιση μήνα, «επίθεση» του Ρουβίκωνα στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι «Ρουβίκωνες» είναι τα «χαϊδεμένα παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ, και, γι’ αυτό, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι ενέργειές τους συμφέρουν την κυβέρνηση, επαναλαμβάνουν σε διάφορους τόνους τα στελέχη της ΝΔ.

Μα καλά, πόσο ανόητος μπορεί να είναι κανείς για να υποστηρίζει κάτι τέτοιο;

Βγάζει μάτι, αλλά οι κάθε λογής «Ρουβίκωνες», με τη δράση που αναπτύσσουν, απλά αλείφουν βούτυρο στο ψωμί της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, άλλο που δεν θέλει, είναι να αναλίσκεται, με κάθε ευκαιρία, σε καταγγελίες για ελλιπή αστυνόμευση για πλήγμα στο αίσθημα ασφάλειας του μέσου πολίτη, κ.ο.κ.

Οι κατ’ όνομα μόνον αντιεξουσιαστές, «Ρουβίκωνες», αν δεν είναι διαβρωμένοι –από παρακρατικούς κύκλους- προβοκάτορες, απλά λειτουργούν ως χρήσιμοι ηλίθιοι για λογαριασμό του παρακράτους και της δήθεν αντιπολίτευσης που κάνει την τρίχα τριχιά και φτάνει στο σημείο να παραλληλίζει τη δράση της συγκεκριμένης ομάδας με την οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Φτηνοί παραλληλισμοί μόνο και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού.

Παρά ταύτα, οι δήθεν αντιεξουσιαστές συστηματικά τείνουν χείρα βοηθείας στη Νέα Δημοκρατία, σε τέτοιο βαθμό πλέον που να πιστοποιούν την εντύπωση ότι Ρουβίκωνας και ΝΔ αποτελούν franchise αλυσίδα.

Κάθε φορά που ο εκάστοτε Μητσοτάκης, Κυρανάκης, Μπακογιάννη, κ.ο.κ., πέφτουν σε γκάφες ή βρίσκονται σε πολιτικό αδιέξοδο, όλο και κάποιος «Ρουβίκωνας» θα εμφανιστεί για να τους στηρίξει.

Κατά τα λοιπά, συνεχίζονται οι παληκαρισμοί του τζάμπα μάγκα «αρχηγού» του Ρουβίκωνα, που μέσα από το Facebook (τρομάρα του, τον φοβερό και τρομερό «επαναστάτη» της δεκάρας), προβάλλει τα κατορθώματα των μελών της ομάδας που πηδώντας τα κάγκελα του υπουργείου Εξωτερικών, παρ’ ολίγον να σκίσουν τα καλτσόν τους.

Αναφερόμενος, λοιπόν, στο σακίδιο που άφησαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, με φωτογραφίες και μια παλαιστινιακή σημαία, γράφει με βαρύγδουπο τρόπο λες και τα φιλαράκια του κατέλαβαν κανένα στρατηγικής σημασίας ύψωμα στην Ιβοζίμα:

«Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω, πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα».

Δεν λέει τίποτα διαφορετικό από αυτά που λένε οι Αδωνις Γεωργιάδης, η Ντόρα Μπακογιάννη και οι λοιποί παράγοντες της ΝΔ στην προσπάθειά τους να πείσουν ότι οι «Ρουβίκωνες» είναι τα «χαϊδεμένα παιδιά» των Συριζαίων και ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειμμα ασφάλειας.

Τελικά, οι ανεγκέφαλοι, χρήσιμοι ηλίθιοι λειτουργούν ως το καλύτερο δεκανίκι του κάθε Άδωνι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γεραπετρίτης: «Η ΕΕ και οι χώρες του Κόλπου οφείλουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις στη Μέση Ανατολή»

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

ΥΠΕΞ: Η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει τις επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ

Χρυσουλάκης: Οι κοινότητες της ελληνικής Διασποράς συνιστούν διακριτή μορφή «ήπιας ισχύος»

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...