ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, Νέα Δημοκρατία, Σπύρος Δανέλλης, Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ), Το ΠΟΤΑΜΙ, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) με θέμα την σύσταση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας χαιρέτησε εξερχόμενος ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.
«Το Ποτάμι, από τον Δεκέμβριο του 2016», όπως δήλωσε, «έχει καταθέσει πλήρη πρόταση σχεδίου νόμου για την σύσταση ενός Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.
»Όλα δείχνουν ότι είτε ο συντονισμός, είτε ο μακροχρόνιος σχεδιασμός κάθε άλλο παρά πολυτέλεια αποτελούν για τον τομέα της Εθνικής Ασφάλειας».
Ο κ. Δανέλλης τόνισε την ανάγκη «να καλλιεργηθεί κουλτούρα συνεννόησης και συναίνεσης των πολιτικών κομμάτων κυρίως και κατ’εξοχήν στα ζητήματα της Ασφάλειας» επισημαίνοντας ότι «για αυτό τον λόγο χαιρετίζουμε τη σημερινή συζήτηση στο ΕΣΕΠ και περιμένουμε τη συνέχεια στη Βουλή με την κατάθεση του σχεδίου νόμου για την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας».
Σχολιάζοντας την αποχώρηση των εκπροσώπων της ΝΔ είπε:
«Μου προκάλεσε θλίψη και ανησυχία αλλά με επιβεβαιώνει στο ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη στην καλλιέργεια της συνεννόησης και της συναίνεσης κυρίως σε αυτά τα θέματα που αφορούν εξωτερική πολιτική και ασφάλεια».
























































