ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Offshore Εταιρείες, Εφημερίδα Κήρυκας Χανίων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis,


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο απάντησε το πρωθυπουργικό γραφείο στα όσα είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους τομεάρχες της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Το βασικό πρόβλημα με τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι ότι πλέον δεν πιστεύει κανείς την καταστροφολογία του.
»Είναι ότι την πιστεύει ο ίδιος» σημείωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, απαντώντας στα όσα επιχείρησε να παρουσιάσει για το μέτωπο της οικονομίας ο Πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα επικέντρωσε τα αντιπολιτευτικά πυρά του κυρίως στο Μάτι και το προσφυγικό.
«Σήμερα όμως ξεπέρασε τον εαυτό του. Μετά από ένα εικοσάλεπτο λογύδριο καταστροφής ο κ. Μητσοτάκης είπε επί λέξει: «Δε χρωστάμε σε κανέναν και δε χαρίζουμε τίποτα».
»Τον καλούμε να προσέχει τι ξεστομίζει γιατί εάν μαζευτούν όσοι περιμένουν τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, του Κήρυκα Χανίων, των offshore, της Novartis και όλων των άλλων σκανδάλων της, θα κλείσει για ένα μήνα η Πειραιώς» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
























































