Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξανά σε απολογία ο Λαφαζάνης με νέες κατηγορίες σε βάρος του

Ξανά σε απολογία ο Λαφαζάνης με νέες κατηγορίες σε βάρος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Βιομηχανία απολογιών, ως προεόρτια δικαστικών διώξεων», σε βάρος του γραμματέα της Παναγιώτη Λαφαζάνη «για τη δράση του στο πλαίσιο του κινήματος κατά των πλειστηριασμών σπιτιών και λαϊκής περιουσίας» καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα.

Όπως γνωστοποιεί σε σχετική ανακοίνωση μετά την κλήση σε απολογία του Παν. Λαφαζάνη από το «αμαρτωλό Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος για κατηγορίες που αφορούν το μισό ποινικό κώδικα», σε διάστημα ολίγον ημερών εστάλη στο Παν. Λαφαζάνη νέα κλήση σε απολογία για ενδεχόμενη δίωξη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών που αφορά παράβαση των άρθρων 334 παρ. 3 και 396 του Ποινικού Κώδικα που αφορούν το αδίκημα της Διατάραξης της κοινής ειρήνης (Ιδιώνυμο) και το αδίκημα της παρακώλυσης συναγωνισμού.

«Προφανέστατα και παρά τα ψεύδη του Τζανακόπουλου η βιομηχανία διώξεων κατά Λαφαζάνη εκπορεύεται απευθείας από την κυβέρνηση και έχει στόχο την τρομοκρατία του κινήματος και την ανακοπή της πολιτικής δυναμικής της ΛΑΕ», τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Περιττό να πούμε ότι οι διώξεις θα γίνουν κόλαφος για τους διώκτες και κυρίως για την κυβέρνηση».

Ο Παν. Λαφαζάνης εκλήθη σε απολογία από την πταισματοδίκη για την Παρασκευή 5/10/18.

Εξάλλου σε επιστολή τους, ευρωβουλευτές της Αριστεράς καταδικάζουν τη «συντονισμένη απόπειρα της ελληνικής κυβέρνησης και των ελληνικών Αρχών να εκφοβίσουν και να ποινικοποιήσουν τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα το κίνημα κατά των πλειστηριασμών», τονίζοντας ότι «τέτοιες πρακτικές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τη δημοκρατία».

Επίσης, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους» στον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας ενάντια στους πλειστηριασμούς των τραπεζών και των funds».

Την επιστολή υπογράφουν οι: Younous Omarjee ( Ανυπότακτη Γαλλία), Miguel Urban Crespo (Podemos, Ισπανία), Lidia Senra (Εναλλακτική Αριστερά Γαλικίας), Σοφία Σακοράφα (Ανεξάρτητη), Νεοκλής Συλικιώτης (ΑΚΕΛ), Τάκης Χατζηγεωργίου (ΑΚΕΛ) και Νίκος Χουντής (Λαϊκή Ενότητα).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέφανος Κασσελάκης: Διαθέτει το πατρικό του σπίτι στην Ιωάννα Κολοβού μετά την έξωση

ΣΥΡΙΖΑ: Παγίδα για τους δανειολήπτες η προκαταβολή 10% στους servicers

ΓΣΕΕ: 140,7% αύξηση στους πλειστηριασμούς σε ένα χρόνο – Προκλητικές συμπεριφορές από τα Funds

Απίστευτη υποκρισία: Η κυβέρνηση σταματάει τους πλειστηριασμούς στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας

Τσίπρας: Περίμενα από τον κ. Ανδρουλάκη να βγάλει τον κ. Μάντζο από το ψηφοδέλτιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...