ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, Θεσσαλονίκη,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοχο έκρινε τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του κεντρικού δήμου το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.
Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία για το αδίκημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση στην υπηρεσία, πράξη που επισύρει ποινή πολυετή κάθειρξη.
Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης είπε: “Είναι λάθος κ. πρόεδρε!”.
Ένοχοι κρίθηκαν ακόμη και οι Σαξώνης και Λεμούσιας.
Ο συνήγορος του Μ. Λεμούσια, Α. Κούγιας στην αγόρευσή του ζήτησε από το δικαστήριο να αναγνωριστεί στον πελάτη του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, με τον Λεμούσια να αντιδρά και να λέει: ” Δεν θέλω το ελαφρυντικό, δεν θέλω τον οίκτο κανενός, την αθωότητά μου θέλω” με τον πρόεδρο της έδρας να απαντά: “Αυτό έχει κριθεί” και το Λεμούσια να λέει: “Αυτό δεν είναι απόφαση, είναι δολοφονία εν ψυχρώ”.
Το πρώτο δικαστήριο είχε καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας στην υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση δια παραλείψεως.
























































