Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Παππά σε Στουρνάρα: Παρεμβαίνει με τρόπο «άγαρμπο»

Επίθεση Παππά σε Στουρνάρα: Παρεμβαίνει με τρόπο «άγαρμπο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα επίθεση εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, αυτή τη φορά με αφορμή τη στάση του κεντρικού τραπεζίτη στην πρόσφατη κρίση στο Χρηματιστήριο.

Αναφερόμενος στο θέμα των τραπεζών και στη στάση του Γ. Στουρνάρα, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι «για άλλη μια φορά ο κεντρικός τραπεζίτης συμπεριφέρεται ως πρώην υπουργός Οικονομικών μιας πολιτικής που άσκησε ο ίδιος και είχε τα αποτελέσματα που είχε και καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό».

Συμπλήρωσε ότι ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να προσηλωθεί στα καθήκοντά του ως κεντρικός τραπεζίτης και να μην παρεμβαίνει με τρόπο “άγαρμπο” και επικοινωνώντας με διεθνείς αντιπροσωπείες.

Η τελευταία αναφορά αφορά τις πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα Τρίτη ο τύπος και που φέρουν τον Γιάννη Στουρναρά να δήλωσε πρόσφατα σε συνάντησή του με ξένους διπλωμάτες και επενδυτές, οτι τυχόν μη εφαρμογή του μέτρου της περικοπής των συντάξεων, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις αγορές.

Την αναφορά του αυτή επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ΕφΣυν ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας, σημειώνοντας οτι: «Τους είπα οτι δεν πρέπει να αποκλίνουμε απο την συμφωνία γιατί θα αντιδράσουν αρνητικά οι αγορές».

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον Γιάννη Στουρνάρα ο Νίκος Παππάς δήλωσε, αφήνοντας αιχμές για υπόγειες διασυνδέσεις του Γ.Στουρνάρα με την Νέα Δημοκρατία:

«Υπάρχει μια λεπτή γαλάζια γραμμή που συνδέει τις τοποθετήσεις του, για τον κόφτη, το χρέος, ότι δεν θα ολοκληρωθούν τα μνημόνια κλπ. Η λεπτή γαλάζια γραμμή χαρακτηρίζει τη συντηρητική παράταξη η οποία πόνταρε τα πάντα σε μια καταστροφή που δεν ήρθε και τώρα πρέπει να επανεφεύρει τον εαυτό της» τόνισε ο Ν. Παππάς.

Κλείνοντας είπε ότι «ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να είχε παρέμβει όταν είχαμε τα προβλήματα με τις τραπεζικές μετοχές. Τα άλλα να τα αφήσει στην Πολιτεία που είναι αρμόδια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι αγορές σταθμίζουν τον κίνδυνο των αντιποίνων μετά τα χτυπήματα του Ιράν στο Ισραήλ

Κασσελάκης: Ο Παππάς είπε τα αυτονόητα στη Βουλή – «Θα παραιτηθείτε για να ανασάνει η δημοκρατία»

Τράπεζα της Ελλάδος: Τα δύο «εμπόδια» που βάζει για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Παππάς: Οφσάιντ ήδη ο προϋπολογισμός – Έπεσε έξω η κυβέρνηση για ανάπτυξη και επενδύσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...