ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ψήφο των Θεσσαλονικέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 θα διεκδικήσει ο πρώην αντιδήμαρχος του Γιάννη Μπουτάρη και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ως επικεφαλής της παράταξης “Ναι στη Θεσσαλονίκη».
Ο κ.Ζέρβας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», παρουσίασε επίσημα την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέδειξε τις προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του, καθώς και τους προγραμματικούς άξονες της νέας προσπάθειας.
«Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι είμαι γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης. Εδώ γεννήθηκα, εδώ σπούδασα, εδώ εργάστηκα, εδώ ζω, και απ΄ ό,τι φαίνεται εδώ θα γεράσω», είπε χαρακτηριστικά.
Για τις σχέσεις του με τον Γιάννη Μπουτάρη υποστήριξε πως όταν διαφώνησε με τις θέσεις της παράταξης, τότε αποχώρησε.
«Δεν υπολόγισα κόστος – ποτέ για μένα δεν ήταν αυτοσκοπός η καρέκλα. Δεν μπήκα άλλωστε σε αυτή την υπόθεση για να αποκομίσω οφέλη», τόνισε.
«Η πόλη θέλει έναν δήμαρχο δημοσιοσχετίστα ή έναν δήμαρχο εργατικό και δυναμικό; Έναν δήμαρχο που επιθυμεί να τα έχει καλά με όλους – πλην των Θεσσαλονικέων – ή θέλει να ακούει τους δημότες του;», αναρωτήθηκε.
Ο κ. Ζέρβας άσκησε κριτική στη διοίκηση για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, η οποία – όπως είπε – έχει σοβαρά προβλήματα, υστερήσεις και μια γενικότερη εικόνα εγκατάλειψης και απαισιοδοξίας. Παράλληλα, επανέλαβε την πάγια θέση του για τη συμφωνία των Πρεσπών και το ζήτημα με το όνομα της Μακεδονίας.
«Η γραφή στα μάρμαρα αιώνων δεν αλλάζει. Δε νιώθω κάτοικος της Νότιας Μακεδονίας αλλά περήφανος Μακεδόνας», είπε. Στη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Ζέρβας, ανακοίνωσε και τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη», με σήμα τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου.
























































