ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τατσόπουλος ως… ειδικός στην κεντροαριστερά δίνει “κατευθύνσεις”

Ο Τατσόπουλος ως… ειδικός στην κεντροαριστερά δίνει “κατευθύνσεις”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM ο Πέτρος Τατσόπουλος απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, αφού τον ενδιαφέρει η Εθνική Βουλή επισημαίνοντας “εκεί θα παραμείνω”.

Τοποθετήθηκε, ακόμα, για την κίνηση των “58” φίλων του Κώστα Σημίτη, σημειώνοντας ότι το εγχείρημά τους, σε επίπεδο φιλοδοξιών έχει αποτύχει από τη στιγμή που η Δημοκρατική Αριστερά «έκοψε κάθε είδους σχέση» και ευχήθηκε να αλλάξει στάση πριν τις ευρωεκλογές, καθώς όπως ανέφερε «μακάρι να συμβεί πριν τις ευρωεκλογές, διότι φοβάμαι ότι μετά τις ευρωεκλογές θα έρθει η συντριβή που εικάζω -και όχι μόνο εγώ- ότι θα επέλθει στις ευρωεκλογές. Αλλά όσο η ΔΗΜΑΡ δεν αλλάζει στάση, λίγη σημασία έχει αν οι 58 θα τα βρουν με το ΠΑΣΟΚ».

Και συνέχισε: “Το να ενώσουμε την Κεντροαριστερά, αν δεν την ενώσουμε, δεν μας ενδιαφέρει αν θα τα βρούμε με το ΠΑΣΟΚ ή όχι. Μικρή σημασία έχει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ΔΗΜΑΡ ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της Κεντροαριστεράς και δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις. Είναι μεγάλη η ζημιά”, επισήμανε.

Το εντυπωσιακό σε όλη αυτή την ιστορία, βεβαίως, είναι ότι άνθρωποι σαν τον Πέτρο Τατσόπουλο έχουν άποψη “ειδικού” για την… “κεντροαριστέρα” και μάλιστα κάποιοι τους θεωρούν και κεντροαριστερολόγους, για να ζητούν -προφανώς- τη γνώμη τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο – Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

ΕΛ.Α.Σ.: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανήκουν στις τράπεζες – Στο 1,16 δισ. € το «φέσι» από τα «δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Ο Φαραντούρης ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις νέες βιαιοπραγίες κατά Ελληνορθόδοξων στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...