ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάρκος Μπόλαρης, Τζέφρι Πάιατ, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίκαιρα θέματα του χαρτοφυλακίου του, και ιδιαίτερα πολιτιστικά, εκπαιδευτικά και θρησκευτικά ζητήματα, συζήτησε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Αμερικανός πρέσβης αναφέρθηκε στην πρόθεση των ΗΠΑ να διατηρήσουν το θετικό μομέντουμ στις ελληνο-αμερικανικές σχέσεις, ιδιαίτερα μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης στην οποία ήταν τιμώμενη χώρα.
Παράλληλα, όπως σημειώνεται, επαναβεβαιώθηκε η ισχυρή βούληση για συνεχή συνεργασία στους τομείς του χαρτοφυλακίου του υφυπουργού Εξωτερικών.
























































