Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κουβέλης διαβεβαίωσε τους λιμενικούς για τα αναδρομικά

Ο Κουβέλης διαβεβαίωσε τους λιμενικούς για τα αναδρομικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η κυβέρνηση σέβεται την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της και θα σας καταβάλλει τα αναδρομικά, που αδίκως σας είχαν παρακρατηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια από τους μισθούς και τις συντάξεις σας» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης μιλώντας σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Κουβέλης διαβεβαίωσε τους απόστρατους αξιωματικούς του Λιμενικού ότι η κυβέρνηση «δίνει μία σκληρή μάχη, η οποία θα έχει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα και με νομοθετική μας πρωτοβουλία, δεν θα προχωρήσει η περικοπή στις συντάξιμες αποδοχές τους».

«Σήμερα, που έχει κλείσει ο οκτάχρονος κύκλος της μνημονιακής λιτότητας και της ύφεσης και η χώρα γυρίζει σελίδα. Σε αυτήν την προσπάθεια, της ανάπτυξης με δίκαιο και ανθρώπινο περιεχόμενο, της διανομής του παραγόμενου πλούτου προς όφελος των ανθρώπων της εργασίας, σε αυτή τη μάχη που δίνουμε, είστε παρόντες. Και φυσικά, σε αυτή τη μάχη, δεν είσθε απόστρατοι αλλά μαχητές της πρώτης γραμμής» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Επισήμανε παράλληλα ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος.

«Το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ακτοφυλακή, διαδραματίζουν σημαντικό και σε πολλές περιπτώσεις καταλυτικό ρόλο σε κοινωνικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Από τις διασώσεις προσφύγων και μεταναστών, τη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος» παρατήρησε, σημειώνοντας ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε «μία ευρύτερη περιοχή, όπου τη θέση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, παίρνουν δυστυχώς η επιθετική ρητορική αμφισβήτησης των συνόρων και οι απειλές που όχι μόνο δε συνάδουν με το διεθνές δίκαιο αλλά ούτε και με τις θεμελιώδεις αρχές της καλής γειτονίας».

Επισήμανε ωστόσο ότι «θα ήταν τραγικό λάθος για τον οποιονδήποτε να εκλάβει και να ερμηνεύσει τη στάση της χώρας μας, ως στάση αδυναμίας και θα ήταν καλό και φρόνιμο για τον ίδιο, να γνωρίζει την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα και τον γνήσιο πατριωτισμό των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων και του λαού μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που έπεσε στο Θερμαϊκό

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με νεκρό Ουκρανό στο λιμάνι μέσα σε φορτηγό

Ο Χρήστος Στυλιανίδης (εκλεκτός του Μητσοτάκη) είπε: «Η μισή Κύπρος είναι τουρκική»

Πολύ σοβαρή υπόθεση η σύμπραξη τρομοκράτη και ΟΥΚάδων – Στη φυλακή οδηγείται ο τρομοκράτης

Τζουμχουριέτ: Ξεκινούν ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο – Διαψεύδει το υπ. Ναυτιλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...