ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είναι παντελώς ανυπόστατες και επιεικώς γελοίες οι φήμες που διακινούνται από ορισμένους κύκλους για έξοδο του Πάνου Καμμένου από τον πολιτικό στίβο» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.
«Δυστυχώς γι’ αυτούς τους κύκλους, που κρύβονται στο σκοτάδι του παρασκηνίου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τους διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να είναι και θα παραμείνει ενεργός, μάχιμος και απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους Έλληνες πολίτες» προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης, καταλήγοντας «οι διακινητές των ψευδών ειδήσεων εκφράζουν απλώς και μόνο τον διακαή τους πόθο, με την απατηλή προσδοκία να γλυτώσουν από την αποκάλυψη των ευθυνών τους και να μην έχουν τον Πάνο Καμμένο απέναντί τους».
























































