ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για δικαίωση όσων μιλούσαν για σκευωρία κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την αθωωτική απόφαση για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «η ομόφωνη αθώωση των 21 κατηγορούμενων για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές Χαλκιδικής δικαιώνει όσους μιλούσαν για μια σκευωρία σε βάρος αγωνιστών της τοπικής κοινωνίας».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται δίπλα στην τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής και στους συλλογικούς της αγώνες», καταλήγει η ανακοίνωση.
























































