ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;
Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις μαθητικές καταλήψεις για το όνομα της Μακεδονίας αναφέρθηκε, μιλώντας το Σάββατο σε ημερίδα της σοσιαλπατριωτικής κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο πρόεδρός της και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Ο κ. Κοτζιάς σχολιάζοντας τις μαθητικές κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό, είπε:
«Είναι αλήθεια ότι αυτά τα παιδιά δρουν κάτω από συνθήματα, όπως “οι πολιτικοί πρόδωσαν τη Μακεδονία”.
»Τα παιδιά αυτά δεν έχουν διδαχθεί θέματα όπως η συνθήκη του Βουκουρεστίου, που μας έδωσε το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας, αλλά έδωσε μικρότερα τμήματα και σε άλλες χώρες.
»Αν τα είχαν μάθει σωστά στο σχολείο, αν είχαν μάθει επίσης ότι η ελληνική ακροδεξιά υπερασπίστηκε την τριπλή κατοχή της χώρας, όταν η Αριστερά και η Κεντροαριστερά αντιστεκόταν, θα ήταν πιο εύκολο να αποκρουστούν αυτές οι χουντικές επιθέσεις.
»Αυτά τα νέα παιδιά δεν είναι εχθροί μας, είναι εκείνοι που προσπαθούν να τους αποπροσανατολίσουν.
»Πρέπει να τα κερδίσουμε και γι’ αυτό πρέπει να τα ενημερώσουμε, να πούμε την αλήθεια. Ο εχθρός είναι η ακροδεξιά, ο φασισμός και ο ναζισμός» ανέφερε.
























































