ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Πειραιά, Εκλογές, Πειραιάς, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο - Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Θέουτα: Περίπου 49.000 παράνομοι μετανάστες «άλωσαν» τον ισπανικό θύλακα - Οι δομές έχουν καταρρεύσει
Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον χώρο του παλιού αμαξοστασίου των λεωφορείων του πρώην ΗΣΑΠ, έκτασης περίπου 6 στρεμμάτων στην πλατεία Ιπποδαμείας, στον Πειραιά, επισκέφθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη.
Στον συγκεκριμένο χώρο αποφασίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη των συναρμοδίων Υπουργείων, της ιδιοκτήτριας εταιρείας του οικοπέδου ΣΤΑΣΥ ΑΕ, του «Υπερταμείου», του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και την επιστημονική στήριξη του ΕΜΠ, η κατασκευή της νέας, σύγχρονης κλειστής Αγοράς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
Παρόντες στην επίσκεψη ήταν οι εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων: ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, Σταύρος Στεφόπουλος, η εκπρόσωπος του «Υπερταμείου», Μαρκελένα Λεόδη, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΑ, Μιχάλης Μυτιληνάκης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Στεφανία Γεωργακάκου – Κουτσονίκου και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΚΑΑ, Γιάννης Τριανταφύλλης.
Ερωτηθείσα σχετικά η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου τόνισε την ανάγκη «να αποκτήσει πλέον ο Πειραιάς τη νέα, αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένη κλειστή αγορά τροφίμων που αρμόζει στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Ήταν ένα αίτημα που για δεκαετίες είχε τεθεί από τους φορείς της πόλης.
Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της, μετά από συστηματική συνεργασία με το ΕΒΕΠ, τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, τον Δήμο Πειραιά και άλλους προώθησε τη διεκδίκηση αυτή. Σήμερα έχουμε την ικανοποίηση του αιτήματος αυτού, με την αξιοποίηση του Παλαιού Αμαξοστασίου της ΣΤΑΣΥ, για τη δημιουργία της νέας Κλειστής Αγοράς.
Η νέα Αγορά θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και θα στηρίζει εμπράκτως τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα».
























































