Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουβέλης: Ανάπτυξη με δίκαιο και ανθρώπινο περιεχόμενο

Κουβέλης: Ανάπτυξη με δίκαιο και ανθρώπινο περιεχόμενο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Υπουργείο Ναυτιλίας, Φώτης Κουβέλης,

Κάλεσμα στον κόσμο της ναυτιλίας και του εφοπλισμού να εφαρμόσουν πολιτικές που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη με δίκαιο και ανθρώπινο περιεχόμενο απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σε εκδήλωση-κοπή βασιλόπιτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας .

Όπως είπε, το υπουργείο είναι ανοικτό σε ιδέες, προτάσεις και παρατηρήσεις «που μπορούν να συμβάλουν στον κοινά επιδιωκόμενο σκοπό, που είναι η ενίσχυση της ελληνικής ναυτιλίας και η αναγέννηση της πατρίδας μας».

Ο υπουργός τόνισε ότι ο συγκεκριμένος στόχος τίθεται σήμερα πιο έντονα, πιο επιτακτικά, τώρα που η χώρα γυρίζει σελίδα, έχοντας αφήσει πίσω τις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας και της περιθωριοποίησης μεγάλου τμήματος της κοινωνίας.

Είπε, επίσης, ότι σήμερα υπάρχουν αναμφισβήτητα οι προϋποθέσεις προκειμένου οι πολίτες να πάρουν πίσω αυτά που τους αφαιρέθηκαν, αλλά και η χώρα να βρεθεί στη θέση που της αξίζει.

Υπογράμμισε δε ότι αυτή η προσπάθεια δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση, αλλά ούτε μπορεί να είναι υπόθεση μόνο ορισμένων κοινωνικών εταίρων, αλλά όλης της κοινωνίας.

Τόνισε, εξάλλου, ότι η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει στα πρόσωπα των ναυτικών, του εφοπλισμού και της ναυτιλίας ευρύτερα, τους ανθρώπους εκείνους που με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και προσήλωση σε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό περιβάλλον κατάφεραν να αναδείξουν στις υψηλότερες θέσεις του κόσμου την ελληνική ναυτιλιακή επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Κουβέλης είπε ότι η πολιτεία, με την ενίσχυση των Ακαδημιών του Εμπορικού Ναυτικού, τόσο σε μόνιμο προσωπικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και με τη συνδρομή του Ναυτικού Επιμελητηρίου αλλά και με τη δημιουργία νέων σχολών, δείχνει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τη δημόσια ναυτική εκπαίδευση και για τη διαρκή επιμόρφωση των στελεχών του Εμπορικού Ναυτικού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Χρήστος Στυλιανίδης (εκλεκτός του Μητσοτάκη) είπε: «Η μισή Κύπρος είναι τουρκική»

Επαναπατρίζεται ο Έλληνας ναυτικός του «St. Nikolas» από το Ιράν

Blue Horizon: Έδωσαν προαγωγή στον λιμενάρχη που ελέγχεται για τη δολοφονία του Αντώνη

Ι. Βουτσινάς – Πρόεδρος ΕΕΠ: Να επανέλθει το καθημερινό δρομολόγιο του πλοίου Πειραιάς-Μέθανα-Πόρος

Πέθανε 20χρονη δόκιμος Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...