ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελευθεροτεκτονισμός, Εμμανουήλ Γερακιός, Περιοδικό Επίκαιρα, Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ),


















































Ερωτική «φωλίτσα»; 27χρονη καθηγήτρια ειδικής αγωγής έκλεινε επανειλημμένα δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο για να «το κάνει» με έφηβο μαθητή της
Καταδικάστηκε καθηγήτρια που είχε σεξουαλικές επαφές με δύο μαθητές
Ο Νετανιάχου ανατρέπει τα exit polls και προηγείται στις ισραηλινές εκλογές - Τι σημαίνει αυτό για τον πόλεμο με το
Επίδοξη influencer ταξιδιών, 24 ετών, πνίγηκε στις διακοπές των ονείρων της
Παρέμβαση της Τουρκίας και του Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές καταγγέλλει ο Νετανιάχου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χαμός γίνεται με τα «Επίκαιρα» που κυκλοφόρησαν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου. Το γνωστό πολιτικό και γεωπολιτικό περιοδικό φιλοξενεί εξασέλιδη συνέντευξη του Ύπατου Ταξιάρχη του Σκωτικού Τύπου δια την Ελλάδα των Ελευθεροτεκτόνων, Εμμανουήλ Γερακιού.
Για πρώτη φορά ελληνικό μέσο ενημέρωσης πήρε άδεια να φωτογραφίσει το εσωτερικό των κεντρικών του Σκωτικού Τύπου στην Αθήνα.
Ο Ύπατος Ταξιάρχης δηλώνει ότι οι Ελευθεροτέκτονες συμμετέχουν στις κυβερνήσεις.
Επίσης, σύμφωνα με τη μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του περιοδικού «Επίκαιρα», ο Εμμανουήλ Γερακιός μιλά για τον σκοπό του Ελευθεροτεκτονισμού, γιατί δημιουργήθηκε ο Σκωτικός Τύπος, παραδέχεται ότι Ελευθεροτέκτονες συμμετείχαν σε επαναστατικά και κοινωνικά κινήματα, αποκαλύπτει ότι Ελευθεροτέκτονες ήταν ο Φιντέλ Κάστρο και ο Τσε Γκεβάρα και άλλοι πολλοί που αναφέρει ονομαστικά, εξηγεί γιατί υπάρχει ανοιχτός πόλεμος των Ελευθεροτεκτόνων με νεοναζί και ισλαμιστές, αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις των Ελλήνων Τεκτόνων με τα τουρκικά τεκτονικά Τάγματα και ανακοινώνει πρωτοβουλία για διαβαλκανική συνεργασία των Υπάτων Συμβουλίων της Βαλκανικής με την Ελλάδα σε συντονιστικό ρόλο.
Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν σε όλη τη χώρα με μόνο 2,90 ευρώ.

























































