Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι «δεσμεύουν» το Καστελόριζο την ώρα που ο Μητσοτάκης διχάζει τον ελληνικό λαό

Οι Τούρκοι «δεσμεύουν» το Καστελόριζο την ώρα που ο Μητσοτάκης διχάζει τον ελληνικό λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δυο παράνομες Navtex για Καστελόριζο και κυπριακή ΑΟΖ εξέδωσε η Τουρκία για τη στρατιωτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα».

Οι Τούρκοι προχωρούν σε αυτή την προκλητική ενέργεια την ώρα που η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι ρωσόφιλες ακροδεξιές συμμορίες διχάζουν τον ελληνικό λαό και υπονομεύουν την εσωτερική σταθερότητα στη χώρα.

Ίσως τώρα γίνεται κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όταν ανακοίνωσε την υπουργοποίηση του ναυάρχου Αποστολάκη, τόνισε ότι η απόφασή του αυτή αποσκοπεί στο να μη τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια της πατρίδας.

Η ανεθνική όμως δεξιά, οι κοτζαμπάσηδες και οι κολίγοι τους, επιλέγουν να διχάσουν τον ελληνικό λαό -όχι για τη Μακεδονία όπως ψευδώς ισχυρίζονται αλλά για να ανατρέψουν την κυβέρνηση- την ώρα που οι Τούρκοι προχωρούν σε πρωτοφανή πρόκληση, την οποία γνώριζαν στη Νέα Δημοκρατία, αλλά προφανώς και δεν τους νοιάζει.

Όπως το 1920 οι δεξιοί έκαιγαν του χάρτες της Μεγάλης Ελλάδας του Ελ. Βενιζέλου, αρκεί να κέρδιζαν τις εκλογές και να ανατρέψουν τον Ελ. Βενιζέλο, έτσι κάνουν και τώρα.

Σκηνικό έντασης διατηρεί στο Καστελόριζο και στη Κύπρο η Τουρκία στην σκιά των δηλώσεων της τουρκικής ηγεσίας, πολιτικής και στρατιωτικής, για την «Γαλάζια Πατρίδα» και τις απειλές ότι δεν θα επιτρέψει «τετελεσμένα» στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο.

Με δυο NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία δεσμεύονται στο Καστελόριζο και στην Κυπριακή ΑΟΖ περιοχές για ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Με την NAVTEX 0121/19 δεσμεύονται για την Τρίτη περιοχές που εγκλωβίζουν το Καστελόριζο για ασκήσεις με πραγματικά πυρά, σε μια περιοχή η οποία έχει στοχοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες από την Τουρκία.

Με την NAVTEX 0117/19 δεσμεύεται επίσης περιοχή νοτιοανατολικά της Κύπρου που επικαλύπτει Οικόπεδα της Κυπριακής ΑΟΖ και πολύ κοντά στην πρώτη γεώτρηση της Exxon Mobil στον στόχο «Δελφύνη1», για πραγματοποίηση άσκησης με πραγματικά πυρά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...