ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντίσταση στην αξιολόγηση – Δεν απογράφησαν 133 ΝΠΙΔ

Αντίσταση στην αξιολόγηση – Δεν απογράφησαν 133 ΝΠΙΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνολικά 133 ΝΠΙΔ δεν έχουν απογραφεί από το σύνολο των φορέων του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλος γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου ότι έχει απογραφεί το σύνολο των ΝΠΔΔ και 560 ΝΠΙΔ. Απομένει να απογραφούν 133 ΝΠΙΔ, μεταξύ των οποίων 16 ΔΕΥΑ (Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης- Αποχέτευσης) και 51 Αναπτυξιακές Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι μεταξύ Αργύρη Ντινόπουλου και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη υπάρχει σφοδρή κόντρα για αξιολόγηση και απολύσεις.

Διευκρινίστηκε ότι υπάρχουν 129 ΔΕΥΑ και όπως διαβεβαίωσε το πρωί ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ) και δήμαρχος Ρεθύμνου Γ. Μαρινάκης, θα απογραφούν άμεσα και οι υπόλοιπες 16. Σημειώθηκε επίσης ότι δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για την κωλυσιεργία που έχει παρατηρηθεί.

Κύριο επιχείρημα των Αναπτυξιακών Δημοτικών Επιχειρήσεων για τη μη απογραφή τους είναι, όπως επισημάνθηκε από τον υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Ντόλιο, ότι δεν επιχορηγούνται μέσω κρατικής χρηματοδότησης, οπότε δεν θεωρούν ότι έχουν υποχρέωση απογραφής.

Όμως, πρόσθεσε, θα πρέπει να πεισθούν οι αναπτυξιακές ότι «δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται. Δεν είναι δυνατό να μην ξέρουμε τι γίνεται στο Δημόσιο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Μητσοτάκης: Πρόθυμη η Ελλάδα να εμπλακεί ενεργά στα Στενά του Ορμούζ

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

ΕΛ.Α.Σ.: Ο θρασύτατος αρχιερέας της διαφθοράς Μητσοτάκης παριστάνει τον «εκσυγχρονιστή», αλλά και τον «τιμωρό» των γαλάζιων ακρίδων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...